Portal www.protostar.rs je posvećen zaštiti privatnosti Korisnika.

Čuvanje vaših podataka

Privatne podatke Korisnika koji mogu sadržati ime, naziv preduzeća, lične i poslovne registracione brojeve, kontakt podatke i ostale informacije, Portal može dobiti samo uz izričito odobrenje Korisnika, ukoliko su poslati preko kontakt forme na Portalu ili na ostale kontakte navedene za poslovnu komunikaciju sa Korisnicima .

Podaci o fizičkim i pravnim licima prikupljaju se samo ukoliko postoji potreba za utvrđivanje pravnog odnosa u slučajevima:

-honorarnih poslova ,

-pružanja usluga oglašavanja, PR i marketinga,

-usluge prioritetnog obaveštavanja,

i u drugim slučajevima u kojima mogu biti potrebni neki lični podaci.

Portal će koristiti podatke Korisnika samo za potrebe poslova zbog kojih su dostavljeni.

Portal se obavezuje da čuva dostavljene podatke o Korisnicima kao poverljivu poslovnu informaciju.

Portal ne sme prodavati ili ustupati trećim licima na uvid informacije o svojim Korisnicima.

Na pisani zahtev Korisnika za brisanje dostavljenih podataka, Portal je dužan da u roku od 5 radnih dana izvrši brisanje svih informacija o Korisniku.

Neke informacije mogu ostati u štampanoj formi i korespodenciji ili drugim sredstvima klasične poslovne komunikacije.

Cookies

Cookies ("kolačići") su sastvani deo programa koji pokreće Portal i koriste se za prepoznavanje uređaja, internet veze i pretraživača korisnika sa koga se pristupa Portalu.

Pristupom stranicama Portala putem uređaja za pristup internetu (telefon,tablet, laptop, desktop kompjuter) korisnik prihvata prijem kolačića sa paketom informacija koji se smeštaju u memoriju internet pretraživača(Chrome, Opera, Firefox, Safari...).

U kolačićima se mogu nalaziti informacije o približnoj lokaciji korisnika (tj. identifikuje se lokacija najbliže stanice internet provajdera), vrsti pretraživača koju koristi , rezoluciji ekrana na kome se sadržaj prikazuje (desktop monitor, laptop monitor, tablet, smartphone...) i stranice/linkove na Portalu koje je Korisnik posetio.

Na osnovu ovih informacija koje nastaju u komunikaciji između kompjutera Korisnika i servera Portala, ne postoji mogućnost identifikacije i uvida u bilo koje podatke o Korisniku.

Zaštita podataka

Portal protostar.rs je posvećen zaštiti svojih korisnika.

Ostvarili smo saradnju sa najboljim preduzećim u svojoj oblasti.

Kvalitet partnera ocenjujemo na osnovu javno dostupnih finansijskih izveštaja i sertifikata o profesionalnim i organizacionim dostignućima, informacija o kadrovskim i tehničkim kapacitetima, periodu obavljanja delatnosti i opštem zadovoljstvu korisnika.

Partneri i korisnici portala protostar.rs su firme koje dugi niz godina posluju u svojim oblastima i ostvaruju respektabilne rezultate.

Ukoliko imate bilo kakvih primedbi na sadržaj i funkcionalnost portala protostar.rs, ili na kvalitet saradnje sa preduzećem sa kojim ste ostvarili kontakt preko portala protostar.rs , veoma smo zainteresovani da čujemo Vaše argumente i molimo Vas da nas obavestite o nepravilnostima u saradnji na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem forme za reklamaciju.

o kompaniji
poslovni podaci

Telefon prikaži broj

Email prikaži email

Kontaktirajte pružaoca usluge

Accordion with symbols

Molimo da koristite prikazane kontakte samo u svrhe za koje su objavljeni.
Nemojte nas kontaktirati sa netraženim ponudama.

 

Ocena usluge


Kvalitet

Cena

Podrška

Raspoloživost

Isporuka
od iste kompanije

Podelite na mreži

Kupon

Kupon
osvoji nagradu

IMATE JEDINSTVEN PROIZVOD?
POŠALJITE NAM PORUKU

1000 znakova