Korisnička zona

Moji podaci

 

Direktne poruke

Niste prijavljeni.

Ukupno bonus poena

 

Čitanja, ukupno:


Email kampanja:

Kredit

 

Aktivne kampanje

Moje kampanje

Nemate banere za prikaz

Statistika upita

Campaign Manager

upravljajte vašim kampanjama
Postavite novu kampanju Pauzirajte aktivnu kampanju

Realizacija kampanje

Čitanja, ukupno:


Email kampanja:

Informacije o portalu

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Radno vreme


08:30 - 18:00 h
work

Kontakt

Protostar doo

Mirijevski venac 45

11000 Beograd

Telefon +381 11 342 75 10

Mobilni +381 64 572 96 39

email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Primena elektronskih recepata u okviru Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema otpočela je u Domovima zdravlja u beogradskim opštinama Savski venac, Stari grad, Palilula, Vračar, Zvezdara, Voždovac, Zemun, Novi Beograd, Čukarica i Rakovica. Do kraja godine eRecepti zameniće papirne u celom Beogradu, a zatim i u celoj Srbiji.

{fastsocialshare}

Integrisani zdravstveni informacioni sistem Republike Srbije obezbeđuje dostupnost zdravstvenih podataka svim učesnicima u zdravstvenom sistemu u skladu sa njihovim pravima, ulogama i odgovornostima.

Integrisani zdravstveni informacioni sistem obezbeđuje jedinstvo podataka u zdravstvu i jedinstvenu informaciono-komunikacijsku infrastrukturu za upravljanje zbirkama podataka i prenos podataka. Primenom sistema se povećava kvalitet usluga pacijentima, povećava se transparentnost informacija, povećava se blagovremeno izveštavanje pacijenata i šire javnosti, obezbeđuje transparentan i objektivan stav prema pacijentima i poboLjšava pristup zdravstvenim ustanovama, smanjenjem vremena čekanja na tretman.

Integrisani zdravstveni informacioni sistem Republike Srbije obezbeđuje dostupnost zdravstvenih podataka svim učesnicima u zdravstvenom sistemu u skladu sa njihovim pravima, ulogama i odgovornostima.

Timu Ministarstva zdravlja koji vrši ulogu tehničke podrške sistema, članice PKS će ponuditi pomoć kadra koji dobro poznaje rad i procese u IT sistemu kako bi se obučili svi učesnici procesa, proverili svi segmenti i funkcionalnost eRecepta, i sistem ušao u primenu u punom kapacitetu.

recept

Foto:pixabay/Darko Stojanović

Članice Udruženja za farmaceutsku i medicinsku privredu PKS od 2009. godine imaju realizovane uspešne instalacije softverskih rešenja koja u potpunosti podržavaju sve zahteve jednog poslovnog sistema kakav je apoteka i u koje su ugrađena višegodišnja iskustva farmaceuta u oblasti maloprodaje i veleprodaje lekova. Apoteke u kojima je moguće preuzeti lekove putem eRecepta obeležene su posebnim nalepnicama.

Ministarstvu zdravlja, odnosno formiranoj Komisiji za izradu analiza rizika i efekata uvođenja centralizovanih javnih nabavki po internacionalnom nezaštićenom nazivu leka za lekove sa A i A1 Liste lekova , biće dostavljene tražene analize koje treba da sadrže efekte promene modela nabavke leka na recept odnosno uticaje izmena u sistemu nabavki na tržište lekova, uz punu saglasnost Odbora Udruženja za farmaceutsku i medicinsku privredu.

o kompaniji
Autor: urednik

Telefon prikaži broj

Email prikaži email

Kontaktirajte pružaoca usluge

Accordion with symbols

Molimo da koristite prikazane kontakte samo u svrhe za koje su objavljeni.
Nemojte nas kontaktirati sa netraženim ponudama.

 

Najbolji u oblasti


Kvalitet
od iste kompanije

Ocenite sadržaj
Prosečna ocena korisnika 0 od 5 (0)
Podelite na mreži
Pin It

Komentari su zatvoreni na ovoj poziciji

IMATE JEDINSTVEN PROIZVOD?
POŠALJITE NAM PORUKU

1000 znakova