Korisnička zona

Moji podaci

 

Direktne poruke

Niste prijavljeni.

Ukupno bonus poena

 

Čitanja, ukupno:


Email kampanja:

Kredit

 

Aktivne kampanje

Moje kampanje

Nemate banere za prikaz

Statistika upita

Campaign Manager

upravljajte vašim kampanjama
Postavite novu kampanju Pauzirajte aktivnu kampanju

Realizacija kampanje

Čitanja, ukupno:


Email kampanja:

Informacije o portalu

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Radno vreme


08:30 - 18:00 h
work

Kontakt

Protostar doo

Mirijevski venac 45

11000 Beograd

Telefon +381 11 342 75 10

Mobilni +381 64 572 96 39

email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, ostvarila je do sada najbolje operativne rezultate u prvom kvartalu 2017. godine.

{fastsocialshare}

Air Serbia je prevezla 453.859 putnika u prva tri meseca 2017, što predstavlja povećanje od 8 odsto u poređenju sa prvim kvartalom 2016. godine, kada je prevezeno 419.824 putnika.

Kompanija je zabeležila izuzetan porast u količini prevezenog tereta - 1.490 tona prevezenih u ovom kvartalu, što je 70 odsto više u odnosu na 877 tona prevezenih u 2016. godini

Iskorišćenost kapaciteta za prevoz putnika porasla je na 67 odsto

Pored porasta u prevozu putnika, kompanija je zabeležila i izuzetan porast u količini prevezenog tereta, sa 1.490 tona prevezenih u ovom kvartalu, što je 70 odsto više u odnosu na 877 tona prevezenih u 2016. godini. Kapacitet za prevoz putnika, iskazan kao proizvod broja raspoloživih sedišta i ukupno pređenih kilometara Er Srbije (Available Seat Kilometers - ASK) dostigao je 834 miliona, što je uvećanje od 20 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Uprkos značajnom povećanju kapaciteta, iskorišćenost kapaciteta za prevoz putnika porasla je na 67 odsto, što je porast sa 63,6 odsto u prvom kvartalu prošle godine.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, rekao je: „Naši operativni rezultati u prvom kvartalu 2017. godine su izvanredni i odražavaju naše kontinuirane napore da unapredimo ponudu i da zahvatimo veći deo saobraćaja ka Beogradu i iz njega. Nastavili smo da poboljšavamo izbor i pogodnosti za naše goste time što smo uveli nove putne opcije u drugom kvartalu, tako da putnici sada mogu da unapred odaberu svoja sedišta, ili kupe dodatan prostor za prtljag ili ulaznice za naš Premijum salon. Uvođenjem ovih novih usluga, kao i putem drugih uzbudljivih planova koje imamo za 2017, obezbedićemo da se trend rasta iz prvog kvartala nastavi tokom godine.

Pored uvođenja novih putnih mogućnosti, Er Srbija je značajno poboljšala svoje usluge prijave na let putem interneta. One su sada dostupne na pametnim telefonima putem bar-koda koji se može skenirati tokom bezbednosne kontrole na aerodromu, što ubrzava i olakšava procedure na aerodromu. Nakon što se ukrcaju i let počne, putnicima koji imaju pametne telefone, tablete i laptop računare dostupan je besplatan zabavni program kroz aplikaciju Elevate Play.

Usluga je dostupna na avionima erbas A319 i A320 kompanije Er Srbija, a u ponudi se nalazi veliki izbor filmova, TV serija i muzike koji se mogu besplatno puštati na mobilnim uređajima.

 

office365

dane KondićGeneralni direktor Er Srbije, Dane Kondić : Uvođenjem novih usluga obezbedićemo da se trend rasta iz prvog kvartala nastavi tokom godine.


 Najnovije


o kompaniji
Autor: urednik

Telefon prikaži broj

Email prikaži email

Kontaktirajte pružaoca usluge

Accordion with symbols

Molimo da koristite prikazane kontakte samo u svrhe za koje su objavljeni.
Nemojte nas kontaktirati sa netraženim ponudama.

 

Najbolji u oblasti


Kvalitet
od iste kompanije

Ocenite sadržaj
Prosečna ocena korisnika 0 od 5 (0)
Podelite na mreži
Pin It

Komentari su zatvoreni na ovoj poziciji

IMATE JEDINSTVEN PROIZVOD?
POŠALJITE NAM PORUKU

1000 znakova