Note: Also, always specify the width and height of an image. If width and height are not specified, the page might flicker while the image loads.  IntrotextKategorijaAutorTagovi

Rejting agencija Standard and Poor’s popravila je sa „stabilnih“ na „pozitivne“ izglede za poboljšanje kreditnog rejtinga Srbije za dugoročno zaduživanje u domaćoj i stranoj valuti i potvrdila kreditni rejting Srbije na nivou „BB-“. Potvrđen je i kreditni rejting Srbije za kratkoročno zaduživanje na nivou „B“.

Zelena agenda NIS-aOsnovni ciljevi NIS-a u oblasti zaštite životne sredine su usmereni na poštovanje svih propisa koji se odnose na vazduh, vodu i zemljište, odnosno na što manje generisanje, veći stepen reciklaže i zbrinjavanje nastalog otpada, kao i očuvanje biodiverziteta u područjima poslovanja. Takođe smo posvećeni smanjenju uticaja na klimatske promene. Istovremeno, zaposleni kompanije učestvuju u akcijama uređenja prirode i sakupljanja otpada i spremni su da ličnim primerom promovišu opredeljenje ka zaštiti životne sredine.

Republički zavod za statistiku je objavio podatke o spoljnotrgovinskoj razmeni za septembar 2016., kao i zbirne podatke za prvih devet meseci 2016. godine.

Zelena agenda NIS-aPosle aerodroma Ataturk na evropskoj i Sabiha Gokcen na azijskoj strani grada, ovo ce biti treci aerodrom turskog velegrada i preuzece ulogu glavnog istanbulskog aerodroma od aerodroma Ataturk, koji ce biti zatvoren po puštanju u rad novog aerodroma.

Američki internet gigant Gugl odbacio je danas nove optužbe Evropske unije za zloupotrebu dominantne pozicije na tržištu, što je, kako navodi AFP, i njegova zvanična reakcija na ranije izrečene antimonopolske optužbe Brisela.

Zelena agenda NIS-aPrevoz termo kamionima nosivosti do 23 tone na relacijama iz Srbije i zemalja regiona ka Rusiji.

Britanski telekomunikacioni div Vodafon prihvatio je danas da proda svoj ogranak u segmentu fiksne telefonije u Holandiji, Vodafon Tuis, nemačkoj kompaniji T-Mobajl, ali nije saopštio cenu.

Jedno od glavnih obeležja finansijske krize 2007. je mali broj ljudi koji ju je predvideo. Dan pre kolapsa, bilo koji Bear Stearns ili Merrill Lynch broker bi vam rekao da su hipotekarne hartije od vrednosti sasvim sigurna investicija. Svi su bili toliko zaslepljeni bogatstvom na vrhu kule od slonovače da nisu ni gledali šta se dešava sa temeljima.

Kompanija Samsung potvrdila je da razgovara s američkom agencijom za zaštitu potrošača pošto je protiv nje podneta služba zbog "eksplodirajućih" veš mašina, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).